Tasoluokitukset

Pelaajarajoitukset

  • Kesäliiga (verrataan samana vuonna loppuvaan SSBL kauteen)
  • Talviliiga (verrataan samana vuonna alkavaan SSBL kauteen)

Muutoksia sarjarajoituksissa

1.6.2018 alkaen miesten ja naisten sarjoissa Kilpasarja muuttui Avoimeksi sarjaksi. Avoimessa sarjassa ei ole rajoituksia pelaajien tason suhteen.Miehet

  • Avoin )
  • Harraste **)
  • Hupi ***)


) avoin sarja ei rajoituksia

**) harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Naiset voivat osallistua harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 3 div., naiset liiga tai naiset 1 div.

***) hupisarja Miesten Hupisarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 6 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan tai 1 divisioonan pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Naiset voivat osallistua hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 4 div., miehet 5 div. tai naiset 2 div.

Firmaliiga

  • Harraste *)
  • Hupi **)

*) Firmaliigan harrastesarja on suunnattu yrityksessä tai yhdistyksessä työskenteleville työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa tai naisten 2 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua Harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 3 div., naiset liiga tai naiset 1 div.

**) Firmaliigan hupisarja on suunnattu yrityksessä tai yhdistyksessä työskenteleville työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 6 divisioonaa tai naisten 3 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan tai 1 divisioonan pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 4 div., miehet 5 div., naiset 2 div.

Naiset

  • Avoin )
  • Harraste *)

) avoin sarja ei rajoituksia

*) harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL naisten 3 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua Harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavaa sarjaa: SSBL naiset 2 div.


LIIGOISSA KIINTIÖPELAAJAT OVAT OTTELUKOHTAISIA,
PELAAJIA SAA MUUTTAA KAUDEN AIKANA.