Tasoluokitukset

Pelaajarajoitukset

 • Kesäliiga (verrataan samana vuonna loppuvaan SSBL kauteen)
 • Talviliiga (verrataan samana vuonna alkavaan SSBL kauteen)

Kesäliiga

 • Miehet Avoin (Ei rajoituksia)
 • Miehet Harraste (4.-5. div. + kaveriporukat) *
 • Miehet Hupi (6. div + kaveriporukat) **
 • Naiset Avoin (Ei rajoituksia)
 • Naiset Harraste (3.-4. div + kaveriporukat)***

*) Miesten Harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Naiset voivat osallistua harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 2 div.

**) Miesten Hupisarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL alueiden alinta
divisioonatasoa (Etelä-Suomi ja Sisä-Suomi 6 div., muu Suomi 5 div.). A- tai B-poikien SM-sarjan tai 1 divisioonan pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Naiset voivat osallistua hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 4 div., miehet 5 div. tai naiset liiga.

***) Naisten Harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL naisten 3 divisioonaa.
A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua Harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavaa sarjaa: SSBL naiset 2 div.

LIIGOISSA KIINTIÖPELAAJAT OVAT OTTELUKOHTAISIA,

PELAAJIA SAA MUUTTAA KAUDEN AIKANA.
Talviliiga

 • Miehet Avoin (Ei rajoituksia)
 • Miehet Harraste *
 • Miehet Hupi **
 • Naiset Avoin (Ei rajoituksia
 • Naiset Harraste ***
 • Firmaliiga Harraste ****
 • Firmaliiga Hupi *****

*) Miesten harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Naiset voivat osallistua harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 3 div., naiset liiga tai naiset 1 div.

**) Miesten hupisarja Miesten Hupisarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 6 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan tai 1 divisioonan pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Naiset voivat osallistua hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 4 div., miehet 5 div. tai naiset 2 div.

***) Naisten harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan SSBL naisten 3 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua Harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavaa sarjaa: SSBL naiset 2 div.

*) Firmaliigan harrastesarja on suunnattu yrityksessä tai yhdistyksessä työskenteleville työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa tai naisten 2 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua Harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 3 div., naiset liiga tai naiset 1 div.

**) Firmaliigan hupisarja on suunnattu yrityksessä tai yhdistyksessä työskenteleville työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan SSBL miesten 6 divisioonaa tai naisten 3 divisioonaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan tai 1 divisioonan pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 4 div., miehet 5 div., naiset 2 div.


LIIGOISSA KIINTIÖPELAAJAT OVAT OTTELUKOHTAISIA,
PELAAJIA SAA MUUTTAA KAUDEN AIKANA.