Kesäliigat


KESÄLIIGA 2019

Kesän suositut Play-liigat pelataan välillä kesä-elokuu. Salibandysarjoja on tarjolla miehille ja naisille, Tasoina Avoin, Harraste ja Hupi. Uutuutena tarjoamme sarjat Avoin II, Harraste II ja Hupi II, jotka pelataan kahdella tuomarilla!

Tutustu sarjoihin tästä:

>> Kesäliiga 2019 on päättynyt. Tervetuloa taas mukaan ensi kesän peleihin! Ilmoittautuminen vuoden 2020 Kesäliigaan avataan talven aikana.Kaikista Play-liigoista suoritetaan tilastointi liigan sivuille. Arena Center käyttää tilastoinnissaan apuna Torneopal palvelua (https://kesaliiga19.torneopal.fi). Torneopalin avulla hallinnoit maksuja ja pelaajia, tulostat pelaajaluettelot, sekä näet joukkueesi tilastot ja aikataulut.

Jotta voimme toteuttaa tilastoinnin mahdollisimman hyvin, tulee joukkueiden pitää pelaajalistansa päivitettynä Torneopal-palvelussa koko kauden ajan. Lisäksi joukkueiden on toimitettava jokaiseen otteluun tulostettu, tai käsin kirjoitettu pelaajaluettelo. Emme voi lisätä tilastoja pelaajalle, jota ei ole lisätty joukkueeseen Torneopal-palvelussa.