KesäliigatTorneopal sivusto avattu!

Kaikista Play-liigoista suoritetaan tilastointi liigan sivuille. Arena Center käyttää tilastoinnissaan apuna Torneopal palvelua (https://kesaliiga18.torneopal.fi). Torneopalin avulla hallinnoit maksuja ja pelaajia, tulostat pelaajaluettelot, sekä näet joukkueesi tilastot ja aikataulut. Torneopal korvaa lopettaneen Statbeat sivuston.

Jotta voimme toteuttaa tilastoinnin mahdollisimman hyvin, tulee joukkueiden pitää pelaajalistansa päivitettynä Torneopal-palvelussa koko kauden ajan. Lisäksi joukkueiden on toimitettava jokaiseen otteluun tulostettu, tai käsin kirjoitettu pelaajaluettelo. Emme voi lisätä tilastoja pelaajalle, jota ei ole lisätty joukkueeseen Torneopal-palvelussa.


KESÄLIIGA 2018 ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Kesän suositut Play-liigat pelataan kesä - elokuu välillä. Salibandysarjoja on tarjolla miehille ja naisille, tasoina Avoin, Harraste ja Hupi.

UUTUUTENA tarjoamme Avoin II, Harraste II ja Hupi II sarjat, jotka pelataan kahdella tuomarilla!

Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.5.2018


Jos joukkueesi on kiinnostunut pelaamaan play-liigoissa, eikä ilmoittautumisia sarjoihin ole käynnissä, niin ota rohkeasti yhteyttä liigavastaavaan. Voimme tarvittaessa rakentaa sarjan kesken kauden.

KAUSI 2018
Tutustu sarjoihin tästä